top of page

CREATIEVE

WORKSHOP (8-12 JR)

 "GAME OF THORN" 

Samen met Stichting Myouthic heeft de Summer Wind Academy Thorn de handen ineen geslagen om een bijzondere workshop te creëren voor de jongste groep muzikanten.

Jongens en meisjes van ca. 8 – 12 jaar (t/m niveau A) kunnen deze dag deelnemen aan ‘the Game of Thorn’; een workshop muziektheater met je eigen instrument, geheel in het ‘gamen’ thema!

Natuurlijk wordt er die dag gemusiceerd, maar er gaat nog veel meer gebeuren. Je gaat naast je instrument ook je fantasie gebruiken om de gamewereld tot leven te brengen. Muziek van

bijvoorbeeld Super Mario Bros, Tetris & Angry Birds zal de revue passeren, compleet met beweging en spel. Iedereen doet mee met zijn eigen instrument en heeft zijn/ haar eigen rol in het geheel. De ultieme uitdaging is dat er aan het einde van de dag een echte uitvoering is van dit muziektheaterstuk. Daarvoor zal iedereen heel goed moeten samenwerken. Kortom het wordt een echte “live adventure game“!  

 

 

Wanneer

zaterdag 9 september 2017 – van 10.00 – 16.00 uur

 

Locatie workshop

workshop locatie – Cultuurhuis Thorn
 

Locatie presentatie

presentatie locatie – buitenpodium Abdijcomplex (naast de kerk)

 

Voor wie 

Voor muzikanten die in het bezit zijn van een eigen instrument in de leeftijd van ca. 8-12 jaar (t/m A diploma)

 

Wat houdt de workshop in

Workshop met theater/improvisatie, dans en muziek in het thema ‘gamen’. Je leert vrijer om te gaan met je eigen instrument en plezier te maken met elkaar op een podium. 

Je kunt je inschrijven via de site van Myouthic: 

www.myouthic.nl

 

De kosten voor deelname zijn €8,- (incl. lunch).

bottom of page