top of page

JEUGDDAG

09-09-2017

Openluchttheater Abdijhof Thorn 

Wereldpremière!

Tijdens deze Summer Academy zal hij de muzikanten verrassen met een interactieve creatie, een nieuwe compositie die tot stand komt op de dag zelf met medewerking van alle muzikanten van het grote jeugdorkest. Wat het precies zal gaan worden en hoe dat in zijn werk gaat gaan we niet alvast verklappen! Maar dat het spannend is en je op een heel andere manier zal leren luisteren en kijken naar een nieuwe creatie is zeer duidelijk. Je bent zelf onderdeel van het proces!

Bijzonder is ook de bijdrage van jazztrompettist en inspirator Carlo Nardozza. Carlo zal tijdens de jeugddag de muzikanten meenemen in een wereld van improvisatie. Componist Jesse Passenier heeft speciaal voor deze inspirerende jazztrompettist een solopartij geschreven die op een bijzondere wijze door het grote jeugdorkest wordt ondersteund. Ook hier gaan we niet verklappen hoe dat precies in zijn werk gaat maar het zal een onvergetelijk moment worden.

 

Algehele leiding van deze dag is in handen van Jac Sniekers.

 

Programma Jeugddag

9.45 uur                   

10.00 – 12.30 uur    

12.30 – 13.30 uur    

13.30 – 14.45 uur    

14.45 – 15.15 uur    

15.15 – 16.15 uur    

16.30 – 17.00 uur    

 

Locatie

Openluchttheater Abdijhof, Thorn  

(bij slecht weer Don Bosco Heel)

 

Kosten

Algemene inschrijving jeugdorkest: € 125,00             

Individuele kosten per muzikant: € 5,00 voor de lunch en drank gedurende de dag.

Voor meer informatie: jacsniekers@hotmail.com

Op zaterdag 9 september organiseert Summer Academy in samenwerking met Harmonie St. Michael van Thorn een bijzondere en zeer uitdagende jeugddag voor jeugdorkesten. Bijzonder aan deze dag is de medewerking van componist, dirigent Jesse Passenier en jazztrompettist Carlo Nardozza.

 

Jesse Passenier is een multi talent. Hij heeft zeer veel ervaring met arrangementen en projecten voor gerenommeerde orkesten als Metropool Orkest, Nederlands Blazers Ensemble, Koninklijke Mariniers Kapel etc. Onlangs schreef hij voor het Limburgs Jeugdorkest een geheel nieuwe versie van het complete album Nevermind van Nirvana, wat precies 25 jaar geleden werd gepubliceerd! Een te gekke samenwerking tussen Storksky - een super creatief Rock duo - en het LBM Jeugdorkest - een bruisend enthousiast en gigantisch harmonieorkest

Opening van de dag

Repetitie m.m.v. Jesse Passenier en Carlo Nardozza

Lunch

Repetitie m.m.v. Jesse Passenier en Carlo Nardozza

Pauze waarin presentatie interactieve workshop 8-12 jaar door Myouthic

Generale repetitie

Presentatieconcert

bottom of page